joi, 26 martie 2020

#stayhome

Dragi prieteni din Romania,

Sper din tot sufletul ca sunteti bine. Eu sunt bine si toata familia mea e bine. Stam acasa. Ne spalam pe maini si purtam masti, daca iesim afara cu treburi (impus de conducerea statului).

Noi acasa in fiecare zi urmarim stirile la Radio Romania Actualitati si stim care e situatia cu coronavirusul la voi. La noi e mai putin grav, de trei ori mai putin grav, numai 156 cazuri as of today. Dar focarul cel mai mare e la noi in Cernauti. Si totul a inceput din cauza ca unii oameni s-au intors din tarile europene, unde epidemia era in plina desfasurare. De fapt, in Ucraina abia acum totul incepe. Tara nu este pregatita in masura pentru asta, dar speram la mai bine.

Carantina pana in 24 aprilie si situatie de urgenta in toata tara, asa acum sunt treburile la noi.

Va rog, stati in casa, nu iesiti, decat daca e urgent (cumparaturi, farmacie, munca, stiti voi). Spalati-va pe maini si de dorit purtati masca. Nu ignorati. Stiu ca stiti toate astea, pentru ca va stiu destul de bine si sunteti constienti, stiu asta, dar...

...dar, si pastrati-va calmul. Nu va panicati, pentru ca panica ucide mai repede decat coronavirusul. Se va termina asta tot si the world va reveni la normal. Doar ca vreau sa va stiu pe toti voi in siguranta, pentru ca asta e important pentru mine.

Va imbratisez cu..., stati, nu va imbratisez..., ci I'm sending you a social distance hug!

Stay home, stay safe.

Cu mult drag de tot,
Aliona

PS: Daca e posibil, dati un semn de viata la alionadovghei@yahoo.com.

Un comentariu:

  1. dacă aveți neînțelegere în relația dvs. sau dacă soțul sau soția au plecat de acasă fără un motiv întemeiat sau doar au spus că nu mai sunt interesați de relație, dar le doriți înapoi în viață, puteți contacta un caster vrăjitor numit Dr. Ajayi pentru o rapiditate soluție pentru că m-a ajutat să-mi revin omul după 9 luni de separare de el cu puterea transmisă de strămoșii săi. puteți ajunge la caseta de vraie Dr. Ajayi pe whatsApp: +2347084887094 sau e-mail: drajayi1990@gmail.com pentru orice fel de vraja la care vă puteți gândi

    RăspundețiȘtergere