marți, 9 august 2011

DAYTIME! 5


Foto: azi, cam 6.30AM


Trezire involuntara: 5.38AM. Fratele a trantit usa de la linving. Cine dreac a putut sa adoarma la loc?...

*El s-a trezit atat de dimineata, pentru ca trebuie s-o aduca pe mama cu masina la piata “Kalinnovskij” din Cernauti dupa niste cumparaturi en-gros in legatura cu rochiile de mireasa…*

Bah, Universule, daca tot faci sa ma trezesc cu noaptea-­n cap, fa macar ca sa am de ce! Bring me that cute job in Ivano-Frankovsk, puhleez! (I’m invoking the spirit of the law of attraction, I’m invoking the spirit of the law of attraction, I’m invo…)


Offtopic:

M-a impresionat ieri pana la lacrimi.

In vara 2004, eu am adus ilegal din Suceava o catelusa. Adica ilegal? Ascunsa in geanta la trecerea vamei, fara actele necesare, gen pasaport, carnet de sanatate si microcip. (Ah, nu era pentru prima data, ca am mai trecut in acelasi mod la vama un motanel gasit pe strada in Timisoara in acelasi an, ma rog… *big grin*) I-am dat numele Lealea (dupa cantecul unui rapper din Rusia). Lealea a facut cam prin 2006 doi pui, un catel si o catelusa, carora le-am dat numele, Ursu (pentru ca nu are coada si are blanita gen panda) si respectiv Milla Jovovich (pentru ca am vazut in perioada aceea o emisiune despre viata acestei actrite si mi-a placut foarte mult).

Pe catelusa o strigam prin curte pur si simplu Jovovich, de parca era un soldat Jane ceva (remember Demi Moore?) ;)))))). Ea a trait cu noi mai mult de un an, pana cand a gasit o vecina de-a noastra cui s-o dea, ca ai mei nu puteau gasi. Deci daca mi-amintesc bine, pentru ca in perioada aceea nu am prea fost prin Ucraina, cam prin 2008 Jovovich si-a gasit stapani noi. Mie desigur mi-a parut rau, chiar daca ma aflam in Romania, pentru ca era ea mai nebunatica asa si pentru ca i se potrivea numele Jovovich cu adevarat... Dar am zis ca decat sa se inghesuie la noi in curte cu Lealea si Ursu (pe care ai mei au vrut sa-l pastreze), am zis ca mai bine sa fie stapana in propria ei curte fiind fetita desteapta pe propriile… labute.

N-am mai vazut-o de atunci. Pana aseara…

Cand m-am intors de la Ivano-Frankovsk pe la vreo 11, am coborat din masina (ca m-a luat fratele de la gara) si am simtit ca-mi sare un catel, negru, pe picioare in sus. Pentru ca era intuneric afara si nu se vedea prea bine, am crezut ca era Lealea (ca are si ea blanita neagra) si l-am intrebat pe Denis cum de i-au dat drumul prin curte. El mi-a spus ca nu e Lealea, ci Jovovich, ceea ce mi-au confirmat si parintii, presupunand ca s-a elibert de la legatoare din curtea stapanilor ei.

Nu-mi venea sa cred CUM, dupa 3 ani de zile de cand am dat-o, timp in care nu a fost niciodata la noi, s-a intors ACASA!... *happy tears* Oh, Jovovich, you’re baaack!!

You, stupid dogs, thank you for your doggish fidelity! And yes, I’m a big cat lover…