vineri, 5 august 2011

Ma cheama Madalina

Da, am inteles absolut totul ce nu intelegeam pana acum...

RIZZOLI&ISLES

De curand am descoperit un serial TV care pur si simplu blown my mind. Are de toate si absolut totul ce-mi place mie. De mica mi-au placut detectivele. Am fost mare fana Det. Colombo, am citit totul ce am gasit de Aghata Christie, am urmarit seriale gen CSI, NCIS, Law&Order. Si asa am ajuns sa dau de RIZZOLI&ISLES.

Det. Jane Rizzoli, detectivul omucideri, si colega ei, Dr. Maura Isles, medic legist, dezvaluiesc tainele crimelor din Boston.

Aceste doua personaje au fost create de scriitoarea americana Tess Gerritsen in cartile sale The Surgeon si The Apprentice si transpuse in serial de catre producatorul Janet Tamaro.

Pe langa faptul ca rezolva orice crima de care se apuca cu profesionalism, unicele femei din politia din Boston se confrunta si cu viata lor personala, astfel asistam si la evolutia lor din acest punct de vedere.

Chimia dintre actritele Angie Harmon (Rizzoli) si Sasha Alexander (Isles) este definitorie pentru succesul acestui serial la publicul american si cel din lume. Frumusetea acestor doua starneste interesul barbatilor, iar prietenia lor autentica trezeste admiratia femeilor. Plus ca prezentand doua femei intr-un domeniu specific barbatilor, acest serial promoveaza femeia puternica, independenta si sigura pe sine, femeia secolului XXI.


Daca vi se pare interesant, intrati aici pentru mai multe detalii.

(Postat pe Facebook in 20 iulie 2011)

PS: Eu sunt in pas cu americanii, adica exact la episodul 4 din sezonul 2.

DAYTIME!

Deci postarea asta se cere singura, da?


Trezirea involuntara: 6.28AM. Buei, Universule, n-ai vazut ca m-am culcat aseara la 3 dimineata?!


I think I should call my shrink...