marți, 27 octombrie 2009

Scriu cum simt

Nu, nu scriu o postare despre concertul lui Johnny Raducanu&Ion Caramitru, cum ne-am plimbat, adica eu cu A., cu ei prin oras si cum am ajuns la concertul lor de la Filarmonica exact de ziua mea.

Scriu despre cum oamenii inca ma iubesc, cum sunt unii in stare sa faca sa te simti like a queen, oameni care te trateaza regal, pentru ca asa se trateaza pe ei insisi. Oameni modesti, fara fitze, fara porcarii in cap si lipsiti de paranoia.


Scriu despre cum am facut pentru prima data autostopul in Romania, chiar daca numai de la Arad la Timisoara. Despre cum am pierdut niste trenuri din TM spre AR si cum am prins asa din treacat un microbus spre destinatia dorita.


Scriu despre niste pui in sos de piper verde, delicios, mancat la ora 2 noaptea, cu 2 oameni-unul-drag-si-altul-nu, dupa 150 gr de whiskey si un concert de jazz.


Scriu despre cum copilul meu de un an si 2 luni, Mariza, exact de ziua mea, a venit si s-a culcusit la mine in brate in timp ce eu stateam pe scaun - CEEA CE NU MAI FACUSE NICIODATA PANA ACUM.


Si mai scriu despre cum mi-as dori si eu sa plec sa traiesc un an pe o insula thailandeza.